Pokud v daném měsíci vyčerpáte některý ze svých balíčků volných minut nebo SMS, nic se neděje. Po zbytek dnů v měsíci vám bude účtována každá využitá minuta a SMS za jednotkovou cenu (najdete ji v podrobném ceníku nebo na webu v detailu tarifů). Pro další měsíc si můžete nastavit balíček vyšší.