Jaký je rozdíl mezi vypnutými daty a internetem Platím, co stáhnu?

Při objednávce máte možnost zvolit si výši datového balíčku dle příslušného tarifu. Pokud si vyberete internet "Platím, co stáhnu", bude vám účtován každý využitý MB za jednotkovou cenu. Takovou možnost jistě oceníte, pokud budete jednou za čas nutně potřebovat připojení k internetu, ale jinak internet v mobilu pravidelně nevyužíváte. Každý měsíc můžete takto využít až 100 MB (po jejich vyčerpání bude internet pro vaše bezpečí zablokován).

Pokud nechcete mít internet v mobilu vůbec, můžete si jej u vybraných tarifů ve své samoobsluze zcela vypnout. Upozorňujeme ale, že v případě potřeby se na internet nepřipojíte.

Jak vypnout data úplně

  1. Přihlaste se do Samoobsluhy
  2. Na úvodním souhrnu vyberte svou službu a vstupte do jejího Přehledu.
  3. Pokračujte do sekce Můj tarif.
  4. U konfigurátoru tarifu naleznete možnost zaškrtnout "Vypnout data úplně". Pokud zde tato možnost není, je pravděpodobné, že u vašeho tarifu nelze data zcela vypnout.
  5. Změnu nastavení tarifu potvrdíte znovu zadáním svého hesla.